De lente en het stralende voorjaarszonnetje laten nog even op zich wachten...
Hoog tijd dus om zelf wat warmte op je huid én in je dagdagelijkse leven te brengen, met de Candle Massage van Sports & Senses ... een weldadige ontspanningsmassage van uw rug, nek en schouders met zalig warme, hydraterende massageolie uit heerlijk geurende en speciaal samengestelde massagekaarsen. Pure verwennerij!!
 
* Welkomstdrankje
* Ontspannende Candle Massage van rug, nek en schouders met warme kaarsenolie van bourbon-, vijgen- of vanille-extracten.
* Gebruik van warme gastendoekjes
* Nu voor slechts 30 €, met gratis Anti-stress hoofdhuidmassage !!!
 
!!! Opgelet: deze actie geldt van 2 maart tot 30 april 2020, en is cumuleerbaar met een Sports & Senses-Massagebon (steeds 1 jaar geldig).

Cadeaubonnen

Op zoek naar een leuk en origineel geschenk? Ontdek dan onze luxueuze massagebonnen!

Kies uit ons uitgebreid aanbod aan Body en Pure Senses de gewenste massage of lichaamsverzorging, contacteer mij om uw cadeaubon (taupe of chocoladebruin) aan te vragen, en ik maak hem diezelfde dag nog klaar. Je kan de massagebon steeds zelf komen ophalen op een afgesproken tijdstip, of ervoor kiezen om hem te laten opsturen (mits betaling van 5€ voor portkosten en administratie). In dat geval stuurt u heel eenvoudig een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met uw naam, adres en de gewenste behandeling, en schrijft u het bijhorende bedrag over op volgend reknr: BE55 973-0990380-44. Bij een goede ontvangst van uw betaling krijgt u van mij een bevestigingsmail met de boodschap dat uw cadeaubon onderweg is. Als alles vlot verloopt, hebt u de massagebon dus binnen 2 dagen in uw bezit.

Alle cadeauarrangementen worden steeds vergezeld van een hapje en een glaasje cava, wijn of frisdrank naar keuze, maar kunnen uiteraard ook aan huis worden gegeven (met uitzondering van de Hotstones). Indien het door u gekozen arrangement op de massagebon de klant niet helemaal aanspreekt, kan deze de bon steeds inruilen voor een andere massage van dezelfde waarde.

U kan dus niet verkeerd kiezen! En onder ons, wie wordt er niet graag eens zalig ontspannend verwend?