Moederdagarrangement

Op zondag 12 mei is het moederdag: dé dag om je mama, je vrouw of je vriendin eens lekker in de watten te leggen. En hoe kan je dat beter doen, dan met een subliem Feet Freshness Arrangement bij Sports & Senses? Bestel dus snel een massagebon voor haar (of waarom niet... voor jezelf), of maak meteen een afspraak voor haar in de maand mei of juni!!

  • Welkomstdrankje
  • Ontspannende reiniging van de voeten met warme gastendoekjes, en zuiverende gel van baobab-blaadjes
  • Subtiele zoutpeeling op basis van abrikozenolie en kiwi
  • Verzachtende hydra-massage voor voeten en onderbenen
  • Verkwikkende cooling met menthol en rode wingerd-extracten
  • Speciaal voor  haar: dit Feet Freshness Arrangement (twv 25€) nu inclusief eeltbehandeling en nagellak naar keuze

!! Opgelet: deze promotie geldt van 1 mei t.e.m. 30 juni 2019, en is cumuleerbaar met een Sports & Senses-massagebon.


Cadeaubonnen

Op zoek naar een leuk en origineel geschenk? Ontdek dan onze luxueuze massagebonnen!

Kies uit ons uitgebreid aanbod aan Body en Pure Senses de gewenste massage of lichaamsverzorging, contacteer mij om uw cadeaubon (taupe of chocoladebruin) aan te vragen, en ik maak hem diezelfde dag nog klaar. Je kan de massagebon steeds zelf komen ophalen op een afgesproken tijdstip, of ervoor kiezen om hem te laten opsturen (mits betaling van 5€ voor portkosten en administratie). In dat geval stuurt u heel eenvoudig een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met uw naam, adres en de gewenste behandeling, en schrijft u het bijhorende bedrag over op volgend reknr: BE55 973-0990380-44. Bij een goede ontvangst van uw betaling krijgt u van mij een bevestigingsmail met de boodschap dat uw cadeaubon onderweg is. Als alles vlot verloopt, hebt u de massagebon dus binnen 2 dagen in uw bezit.

Alle cadeauarrangementen worden steeds vergezeld van een hapje en een glaasje cava, wijn of frisdrank naar keuze, maar kunnen uiteraard ook aan huis worden gegeven (met uitzondering van de Hotstones). Indien het door u gekozen arrangement op de massagebon de klant niet helemaal aanspreekt, kan deze de bon steeds inruilen voor een andere massage van dezelfde waarde.

U kan dus niet verkeerd kiezen! En onder ons, wie wordt er niet graag eens zalig ontspannend verwend?