Nieuw!!!

 
In deze tijden verlangen we meer dan ooit naar wat ontspanning, afleiding of welverdiende rust: telewerken, kindjes die niet even bij de grootouders kunnen worden opgevangen, eindeloze flexibiliteit aan de dag moeten leggen, zorgen voor onszelf en onze naasten,... hoe houden we het allemaal vol? "Vakantie", hoor ik u denken... Maar wat als uw dichtbij-huis-vakantie werd geannuleerd? Of wat als deze niet voldoende was om op adem te komen? Dan heeft Sports & Senses dé oplossing voor u: 2 heerlijke arrangementen, zo samengesteld dat ze u gegarandeerd doen herbronnen en meevoeren naar andere, betere oorden...
 
Droom zalig weg met ons Detox-arrangement, met al het goede van Thaise groene thee:
* Verfrissende reiniging & bodypeeling
* Revitaliserend massage van rug, nek en schouders
* Energierijke verzorging met super-hydraterende mousse
 
Of geniet van ons Lagoon-arrangement, met de tropische geuren van Vanille & Monoï uit Tahiti:
* Subtiele reiniging met scrub van kokos, of zachte rijst & lotusbloem
* Ontspannende Candle massage van rug, nek en schouders
* Verzorging met sprankelend en verfrissend Bodyfoam
 
 
* Ontdek deze nieuwe arrangementen voor 50€, nu met gratis Anti-stress hoofdhuid- of voetmassage !!!
 
!!! Opgelet: deze actie geldt van 17 augustus 2020 tot 31 augustus 2021, en is cumuleerbaar met een Sports & Senses-Massagebon (steeds 1 jaar geldig).

Cadeaubonnen

Op zoek naar een leuk en origineel geschenk? Ontdek dan onze luxueuze massagebonnen!

Kies uit ons uitgebreid aanbod aan Body en Pure Senses de gewenste massage of lichaamsverzorging, contacteer mij om uw cadeaubon (taupe of chocoladebruin) aan te vragen, en ik maak hem diezelfde dag nog klaar. Je kan de massagebon steeds zelf komen ophalen op een afgesproken tijdstip, of ervoor kiezen om hem te laten opsturen (mits betaling van 5€ voor portkosten en administratie). In dat geval stuurt u heel eenvoudig een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met uw naam, adres en de gewenste behandeling, en schrijft u het bijhorende bedrag over op volgend reknr: BE69 950105666778. Bij een goede ontvangst van uw betaling krijgt u van mij een bevestigingsmail met de boodschap dat uw cadeaubon onderweg is. Als alles vlot verloopt, hebt u de massagebon dus binnen 2 dagen in uw bezit.

Alle cadeauarrangementen worden steeds vergezeld van een hapje en een glaasje cava, wijn of frisdrank naar keuze, maar kunnen uiteraard ook aan huis worden gegeven (met uitzondering van de Hotstones). Indien het door u gekozen arrangement op de massagebon de klant niet helemaal aanspreekt, kan deze de bon steeds inruilen voor een andere massage van dezelfde waarde.

U kan dus niet verkeerd kiezen! En onder ons, wie wordt er niet graag eens zalig ontspannend verwend?