Herfstarrangement

De herfst is weer in het land: het ideale seizoen om nog eens tijd te maken voor jezelf, óf anderen rondom u eens lekker te verwennen met één van de (hart)verwarmende herfstarrangementen van Sports & Senses!
 
* Bereid je huid voor op de kille herfstdagen en gure herfstwind, en kies voor dit zalig Facial Spa-arrangement:
  • Welkomstdrankje
  • Anti-stress hoofdhuidmassage
  • Facial Spa-gelaatsverzorging met reinigingsmelk en -lotion van Bernard Cassière, zachte peeling en een hydraterend gelmasker
  • Ontspannende massage van hals en gelaat, met sinaasappelolie (voor een jonge, egale en zachte huid)
  • Gebruik van warme gastendoekjes
  • Herfstpromotie: 30€, met gratis revitaliserende voetmassage!!

!! Opgelet: deze promotie geldt van 21 september tot 21 december 2018, en kunnen niet aan huis gegeven worden.


Cadeaubonnen

Op zoek naar een leuk en origineel geschenk? Ontdek dan onze luxueuze massagebonnen!

Kies uit ons uitgebreid aanbod aan Body en Pure Senses de gewenste massage of lichaamsverzorging, contacteer mij om uw cadeaubon (limoengroen of goudbruin) aan te vragen, en ik maak hem diezelfde dag nog klaar. Je kan de massagebon steeds zelf komen ophalen op een afgesproken tijdstip, of ervoor kiezen om hem te laten opsturen (mits betaling van 5€ voor portkosten en administratie). In dat geval stuurt u heel eenvoudig een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met uw naam, adres en de gewenste behandeling, en schrijft u het bijhorende bedrag over op volgend reknr: BE55 973-0990380-44. Bij een goede ontvangst van uw betaling krijgt u van mij een bevestigingsmail met de boodschap dat uw cadeaubon onderweg is. Als alles vlot verloopt, hebt u de massagebon dus binnen 2 dagen in uw bezit.

Alle cadeauarrangementen worden steeds vergezeld van een hapje en een glaasje cava, wijn of frisdrank naar keuze, maar kunnen uiteraard ook aan huis worden gegeven (met uitzondering van de Hotstones). Indien het door u gekozen arrangement op de massagebon de klant niet helemaal aanspreekt, kan deze de bon steeds inruilen voor een andere massage van dezelfde waarde.

U kan dus niet verkeerd kiezen! En onder ons, wie wordt er niet graag eens zalig ontspannend verwend?