Sportmassages

De sportmassages van Sports & Senses zijn exclusief voor de sportievelingen en (top)sporters onder u. Bewegen, trainingen en sport(competitie) gezond en zorgen ervoor dat uw lichaam in optimale conditie blijft. Toch vormen ze tevens een belasting voor uw lichaam: naarmate de trainingen frequenter worden, krijgt het lichaam immers minder tijd om te herstellen. Hierdoor worden uw spieren steeds meer en steeds vaker belast, en wordt de kans op blessures groter. Minimaal 1x per 2 weken een goede, stevige sportmassage waarbij uw spieren worden losgemaakt en alle verhardingen en verzuring eruit verwijderd worden, is dan aan te raden (en in sommige gevallen zelfs noodzakelijk): het stimuleert de doorbloeding in uw spieren, verbetert hun soepelheid en conditie, en helpt het herstel van blessures te ondersteunen en versnellen.

Bij Sports & Senses bent u zeker van een professionele en individuele behandeling. Als sportverzorgster bij Cyclingteam Verandas Willems en Continental Cyclingteam Jong-Vlaanderen (jeugdploeg van o.a. Sep Vanmarcke, Greg Van Avermaet, Iljo Keisse, Kenny De Ketele, Jurgen Roelandts, Jelle Vanendert, Pieter Serry, Dylan Teuns, Dimitri Claeys, Timothy Dupont, Bert Van Lerberghe en Ruben Pols) heb ik immers reeds heel wat ervaring verworven in het begeleiden en masseren van renners... ervaring die ook mijn behandelingen van atleten uit andere sportdisciplines ten goede komt.

U kan bij Sports & Senses terecht voor volgende sportmassages:

Pré- en post-activiteitsmassage

Pré-activiteitsmassage: Sportmassage die vaak gevraagd wordt voor de aanvang van een wedstrijd of training, als onderdeel van een goede (fysieke en mentale) warming-up. Men stimuleert de doorbloeding van de spieren, en brengt ze op de juiste spierspanning, waardoor de kans op blessures vermindert.
Post-activiteitsmassage: Sportmassage die na een wedstrijd of training de afvoer van afvalstoffen en melkzuur, alsook dehydratatie van de spieren, versnelt. Zo wordt het herstel van de weefsels bevorderd en eventuele spierpijn voorkomen, waardoor men conditioneel beter en sneller voorbereid is op een volgende inspanning.

 ~ Sportmassage Benen (voor- en achterzijde) & voeten 45min 30€
 ~ Sportmassage Benen (voor- en achterzijde) & voeten Extra 60min 35€
 ~ Uitgebreide sportmassage Benen, voeten & onderrug 50min 35€
 ~ Totale Check-up (lichaamsmassage): benen, voeten, rug, nek & schouders 60 min 40€